Меѓународна финансиска компанија
Дознај повеќе
SOLARGROUP е меѓународна финансиска компанија која работи на полето на крудинвестирањето. Со помош на механизмот за масовно инвестирање и разгранета мрежа од партнери, таа организира финансирање на перспективни технолошки стартапи и комерцијални проекти преку крудинвестирање низ целиот свет

466 000

Клиенти

18 000

Активни партнери

466 000

Клиенти

194

Држави

Новости и настани

Најнови информации

04 Декабрь 2023

Промена на фазата, новости од Кина и од „Совелмаш“

Во оваа порака се наоѓа линкот за емисијата

02 Декабрь 2023

Резултати од годината на проектот „Моторите на Дујунов“

Линкот до емисијата е во оваа порака

01 Декабрь 2023

Придружете ни се на заклучниот вебинар на SOLARGROUP кој ќе се одржи утре

И дознајте што постигнавме во текот на годината

Податоци за контакт

Телефонски број: 8-800-550-60-46
Имејл: [email protected]

Регистрирана адреса: 1276, Govant building, 1st floor, Kumul highway, Port Vila, republic of Vanuatu