За нас

SOLARGROUP е меѓународна финансиска компанија од новата генерација која работи на полето на крудинвестирањето. Со помош на механизмот за масовно инвестирање и разгранета мрежа од партнери, ние организираме финансирање на перспективни технолошки стартапи и комерцијални проекти низ целиот свет.

Нашата мисија

Зачувување на планетата со поддршка на иновативни технологии и обезбедување финансиска благосостојба на сите учесници во проектот

Ние обединуваме

инвеститори

Партнери

Иновативни проекти

...

За инвеститори

Компания SOLARGROUP дает возможность каждому человеку из любой точки мира поддержать инновации и заработать на этом.

Минималната инвестиција, сериозната правна заштита на инвестираните средства, како и високите потенцијални приходи го прават партнерството со SOLARGROUP многу примамливо дури и за оние што инвестираат за првпат.


За партнери

Надежность, честность и взаимовыгодное сотрудничество - основные принципы, которыми руководствуется SOLARGROUP.

Ако имате проактивен пристап кон животот, ако сакате да правите нешто корисно, да бидете дел од голема заедница и да заработите врз основа на вложениот труд — промовирајте ги проектите кои ги финансира SOLARGROUP и добијте надоместок за својата работа.

...

...

За иновативни проекти

Компания SOLARGROUP обладает большим опытом и командой, способной организовать финансирование для перспективных технологических стартапов и коммерческих проектов путем краудинвестинга.

Во должностите на SOLARGROUP спаѓа и маркетинг поддршка за масовно финансирање, организирање на систем за олеснување на инвестирањето претставен со бек-офисот и со утврдено прифаќање на исплата, како и подготовка на правната основа.

Сакате ли да работите за SOLARGROUP?

Испратете барање и ќе контактираме со Вас

Придружете се

Правни информации

Компанијата SOLARGROUP дејствува во склад со законот и поседува дозвола за финансиска дејност издадена од страна на овластени регулаторни агенции. Погледнете ги правните документи.

Нашите социјални мрежи и четови

Изберете го јазикот што Ви е потребен и ќе видите список со заедници.