16 Ноябрь 2023

Вашиот сертификат: Ви благодариме за учеството!

16 Ноябрь 2023

Дали присуствувавте на Меѓународната конференција на SOLARGROUP во Москва? Дали присуствувате на други значајни настани за учесниците во проектот?

Ви благодариме, Вашето учество во настаните што ги организира компанијата е многу важно! Како што покажуваат маркетиншките истражувања, офлајн настаните се најбрз начин да се зголеми бројот на учесници во проектот, да се утврди брендот и да се постигнат подобри резултати. Со Вашето учество придонесувате проектот да се развива уште поефикасно!

Сега сертификатите за учество на настаните им се достапни на сите во бек-офисот.

Ако присуствувавте на конференцијата, одете во делот „Профил“ така што ќе кликнете на иконата со Вашата фотографија во горниот десен агол во бек-офисот, и потоа одете во делот „Документи“ — или следете го директниот линк. Таму Ве чека Вашиот сертификат!

Да Ве потсетиме кои други сертификати Ви се достапни во делот „Документи“:

• сертификат за нов статус,
• сертификат за достигнување,
• сертификат за завршена обука,
• сертификат за национален партнер.

Ви благодариме за Вашата активност и за учеството во проектот! Вашиот придонес ни помага да продолжиме да напредуваме кон нашата заедничка цел.

ДОЗНАЈТЕ НЕШТО ПОВЕЌЕ ЗА НАСТАНИТЕ

Исто така прочитајте

Промена на фазата, новости од Кина и од „Совелмаш“

Во оваа порака се наоѓа линкот за емисијата

04 Декабрь 2023

Резултати од годината на проектот „Моторите на Дујунов“

Линкот до емисијата е во оваа порака

02 Декабрь 2023

Придружете ни се на заклучниот вебинар на SOLARGROUP кој ќе се одржи утре

И дознајте што постигнавме во текот на годината

01 Декабрь 2023