Изградете успешен бизнис со компанијата SOLARGROUP

И стекнете заработка така што ќе бидете дел од голем тим

Партнерската програма е облик на деловна соработка меѓу SOLARGROUP и луѓе кои сакаат активно да работат на развојот на проекти финансирани од SOLARGROUP и да остварат заработка од тоа.

Како остварува заработка партнерот?

Партнерот заработува така што ги промовира проектите финансирани од SOLARGROUP, и за својата работа добива надоместок за препорака кој може да го подигне во секое време како пари.

Потпишете го договорот за партнерство во бек-офисот.

Препорачајте ги нашите проекти на Вашите познајници.

Добијте надоместок за препорака за својата работа.


Особености на партнерската програма

Еден од најголемите надоместоци за препорака во оваа бранша.

До 16% од клиенти од првото ниво.

Плаќања од партнерската структура до ниво 24 во длабочина.

Освен тоа:
  • Може да ги промовирате нашите проекти и да добиете надоместок за препорака без никаква лична инвестиција
  • Надоместокот за препорака се доделува веднаш и автоматски на Вашата сметка во бек-офисот
  • Надоместокот за препорака се доделува во облик на парични средства и може да го подигнете со Вашата платежна картичка или со новчаник во некој платежен систем
  • Не е ограничен бројат на инвеститори и партнери кои лично ќе ги поканите
  • Партнерскиот статус се менува автоматски
  • Минимален надоместок што може да се подигне е 50$.

Секој може да заработи

Дали сте почетник?

Кажете им за проектите што ги промовира SOLARGROUP на Вашите пријатели и познајници и добијте го својот прв надоместок за препорака.

Дали сте стручњак за маркетинг?

Користете онлајн-реклами и добијте надоместок за секој привлечен клиент.

Дали сте блогер?

Дали имате многу пријатели на социјалните мрежи, често посетувана веб-страница или канал на YouTube? Kaжете им на Вашите претплатници за проектите и заработете од тоа.

Дали сте искусен специјалист за мулти-левел маркетинг?

Имате ли структура во друга компанија? Кажете им на Вашите партнери за проектите на SOLARGROUP и почнете да заработувате уште повеќе!

Секој партнер има пристап:

Бесплатна обука

Маркетинг материјали

Корисничка поддршка 24/7

Партнерите на SOLARGROUP се голема отворена заедница — и Вие може да станете дел од неа!

Програма
„Национален партнер“

Дали имате јаки лидерски способности и сакате да бидете претставник на SOLARGROUP во Вашата земја?

Испратете барање

Ќе добиете:

  • Повисок партнерски статус
  • Додатен надоместок за препорака од прометот во Вашиот регион
  • Можност официјално да ја застапувате компанијата.

Отворени национални претставништва

Заработувајте заедно со нас

Парнерската програма е добра причина да споделите информации за проектот „Моторите на Дујунов“ со Вашите пријатели, познајници и колеги, и како резултат на тоа да добиете надоместок за препорака.

Ако се занимавате професионално со партнерската програма, таа ќе Ви стане главен извор на заработка, а разгранетата партнерска мрежа ќе Ви донесе неограничени пасивни приходи.

Рецензии од нашите партнери

Повеќе од 17.800 партнери заработуваат заедно со SOLARGROUP

Александер Манжула Национален партнер во Русија

Сергеј Мазин Партнер на проектот од Русија

Сергеј Шевченко Партнер на проектот од Русија

Виктор Деак Партнер на проектот во Унгарија

Со промовирање на нашите проекти, Вие поддржувате иновации и го правите светот поубаво место. Не заборавајте го тоа!

Станете партнер