Имате ли идеја што ќе направи пресврт во светот?

ЌеВипомогнеме да ги добиете потребните средства

Компанијата SOLARGROUP има 10-годишно искуство, како и тим кој е способен да организира финансирање на перспективни технолошки стартапи и комерцијални проекти преку крудинвестирање.

Што може да Ви понудиме?

Маркетинг поддршка

Готови IT решенија, како што е бек-офисот

Правна поддршка

Искусен тим што веќе покажал добри резултати

Организирање на прифаќање на плаќање

Информирање на нашата база на инвеститори и партнери за Вашиот проект

А ова е само почеток

Кого бараме

Заинтересирани сме за комерцијални проекти и технолошки стартапи кои ќе го променат светот на подобро и ќе бидат профитабилни за инвеститорите доколку успешно се спроведат.

... ...

Пополнет формулар

Вашиот проект или технолошки стартап треба да биде завршен: со сите добиени потребни патенти, потврдено истражување и успешна практична примена на иновацијата. Не финансираме проекти на кои им е потребно подобрување, проверка или немаат практичен доказ за ефикасноста.

... ...

Чисто работење

Колку и да е перспективна Вашата иновација, треба да знаете како да заработите од неа. Ако немате јасна слика за идниот бизнис, ако немате никакви пресметки за идната заработка и немате план за работа, инвеститорите нема да Ви ги доверат своите пари и, како последица од тоа, нема смисла да започнувате соработка со SOLARGROUP.

... ...

Глобални размери и животна средина

Ние се занимаваме само со промовирање на глобални проекти кои се во можност да го подобрат животот на милиони луѓе. Особено внимание обрнуваме на еколошката прифатливост на иновациите и на начините на кои тие ќе помогнат да се зачува планетата за идните генерации.

Дали вреди да се инвестира во Вашиот проект?

Испратете барање и нашите стручњаци ќе ја проверат неговата ревизија

Испрати барање

Нашиот тековен проект

Разгледај

Нашиот тековен проект

Нашиот тековен проект

Разгледај

Проектот „Моторите на Дујунов“

Станува збор за проект чија цел е имплементација на високотехнолошките мотори со комбинирани намотки „Славјанка“ на светскиот пазар.

Инженерските технологии му овозможуваат на тимот инженери на Дмитриј Дујунов да развие нова генерација на електромотори кои се користат во електричниот превоз, земјоделието, индустријата, апаратите за домаќинството и на други полиња од човечкиот живот.

Цел на проектот е остварување на добивка од зачувувањето на околината со примена на нови технологии во потрошувачката на енергија. Оваа цел ќе се постигне со активностите на иновативниот центар „СовЕлМаш“ кој треба да биде изграден во склоп на овој проект.

Медиумите за нашите проекти

Многу угледни списанија посветија внимание на проектот што го поддржуваме.

Барање за ревизија на проектот