28 март 2024

На 31 март завршува промоцијата за зголемување на исплатен пакет

28 март 2024

Сигурно некогаш сме се покајале затоа што сме пропуштиле некоја шанса... Многу непријатно чувство, зарем не?

Како што наближува крајот на финансирањето, бројот на можности во облик на бонус удели во проектот „Моторите на Дујунов“ постепено се намалува.

Промоцијата за зголемување на исплатен пакет истекува оваа седмица. Искористете ја оваа прилика да купите удели по најповолниот попуст за Вас!

• Најавете се веднаш во бек-офисот.
• Изберете исплатен пакет кој сакате да го зголемите.
• Изберете ја номиналната вредност на која сакате да го зголемите Вашиот пакет.
• Уплатете го потребниот износ.

Фатете го последниот воз до 31 март. Побрзајте!

ОДИМЕ!

Исто така прочитајте

Клиентот сака да купи Златен пакет | Студија на случај од животот на партнерот

Како да се справите со предизвик на најлесниот можен начин

27 мај 2024